Varför hair extension underhåll är ett måste

När du har investerat i mänskliga hårförlängningar, underhåll blir en viktig del av din årliga rutin. Genom att hålla dig uppdaterad med ditt underhåll möten, kan du hålla njuta av hår som ser ut och känns frisk.

Underhållsuppdrag 101
Innan du går vidare och passar dina hårförlängningar, ta reda på från din stylist vad som kommer att vara inblandade i ett underhållsmöte, hur ofta du ska schemalägga en och vad kostnaden kommer att bli så att du är bättre förberedd.

Det är bäst att diskutera detta med professionell montering dina förlängningar eftersom alla har en annan åsikt som bygger på deras erfarenhet och vilken typ av hårförlängningar du har valt.

Enligt EH Hair & Extensions, underhållsmöten fråga eftersom din stylist behöver för att övervaka ditt hår framsteg och se till att det inte finns några problem som påverkar ditt naturliga hår och hårbotten. Underhållsmöten förlänger också livet för dina hårförlängningar, så att du får njuta av längre lås så länge som möjligt.

Du behöver bara se din hårförlängningar stylist var 4 – 6 veckor, så det är inte alltför svårt att hålla sig till dina möten – det kommer definitivt att vara värt det.

Med detta sagt, det är viktigt att inte förlita sig på din stylist för att behålla dina tillägg, måste du också göra din del om du vill att de ska pågå. Detta innebär att använda rätt produkter och borsta, tvätta och styling dina förlängningar korrekt. Du borde ha fått en detaljerad lista över eftervårdsinstruktioner efter installationen, som du bör följa så nära som möjligt om du vill hålla håret ser bra ut. Genom att förlita sig på din stylist för att fixa allt, kan du skada ditt naturliga hår och förlängningar i den utsträckning som din stylist inte ens kommer att kunna fixa dem när du ska för ett underhållsmöte.

Typer av underhållsavtalade tider
Det finns två huvudtyper av förlängning underhåll utnämningar för dig att välja mellan:

Ersättning
Den ersättning underhållsutnämning sker var 4 – 6 veckor, under vilken gamla eller skadade obligationer kommer att ersättas med nytt hår och obligationer. Alla obligationer som orsakar irritation kommer också att ersättas. Genom att montera nya förlängningar, kommer ditt hår fortsätta att se frisk och dina obligationer kommer att stanna på plats. När du inte har förlorat för många obligationer mellan möten, en ersättare utnämning gör att du kontinuerligt uppdatera ditt hår och hålla dina förlängningar längre. Kostnaden för denna utnämning beror på hur mycket nytt hår du behöver. De flesta kvinnor som håller sig till sina vanliga ersättare utnämningar kan förvänta sig att deras förlängningar att pågå upp till 6 månader.

Landhöjning
Under en upplyftningstid lossas varje obligation och flyttas tillbaka upp i håret till sin ursprungliga plats. Inga nya förlängningar krävs under en höjning utnämning men om du har förlorat hår mellan dina möten, se till att ta med den så att den kan återfästas. Upplyftning utnämningar krävs bara var 6 – 8 veckor och är fördelaktigt eftersom hårförlängningarna inte kommer att växa ner. Om du bär mikro-bead förlängningar, dock komma ihåg att pärlorna kan bli mjukare under varje möte som de öppnas och stängt för att flytta förlängningar upp håret. Dina tillägg kan kännas något lättare efter en höjning utnämning om du har mikro-bead förlängningar. Det är lämpligt att hellre använda nya ringar under en höjning utnämning för bästa resultat.

Vad händer om min stylist inte erbjuder underhållsavtalade tider?
Det finns ingen anledning till varför en hårförlängning specialist inte kommer att erbjuda underhåll möten, så om så är fallet, snarare har dina tillägg installerade någon annanstans. Underhåll är en viktig del av hårförlängningsprocessen och alla välrenommerade professionella är väl medveten om detta. Om du av någon anledning får veta att du inte behöver underhåll eller att de inte erbjuder tjänsten, se detta som en röd flagga.

En sann hårförlängningar professionell kommer att upplevas, kunnig och hjälpsam. De vill att dina hårförlängningar att se ut och må bra så länge som möjligt lika mycket som du gör, vilket är anledningen till att det är viktigt att ta dig tid att hitta en salong som kommer rekommenderas starkt och faktiskt specialiserat sig på hårförlängningar.

Leave a Comment