Hur man ser yngre

Skönhet tips till looking ungdomlig
Oavsett om du jagar ungdomar eller inte, tror jag att du kommer att uppskatta att se yngre än din ålder. Vi har alla denna vissa ”bild” av hur varje ålder ska se ut i våra sinnen, även om det inte finns någon universell sanning i hur du ska se ut i alla åldrar. Med detta sagt, vi uppskattar alla att få komplimanger från dem omkring oss när de inte kan tro hur gamla vi är. Under årens lopp, när jag kom in i min 40-talet, bestämde jag de viktigaste faktorerna som kommer att göra varje kvinna ser yngre ut.

Allt börjar med huden

Det är mycket sant att ju mer felfri din hud är, desto mer ungdomlig kommer du att se ut. Enligt min mening är de viktigaste faktorerna för att bromsa åldrande hud näringsämnen och hudvård. Som det gamla ordspråket säger, du är vad du äter. Det gäller din hud också. Det är en manifestation av vilken typ av mat du lägger i kroppen. I ett nötskal, om du äter färsk frukt och grönsaker som är fulla av färger och vatten, som ett resultat, kommer du huden naturligtvis vara mer fyllig med en hälsosam färg. Om du äter uttorkad och stekt mat, såsom kött, kommer du huden troligen saknar fukt. Hud föryngrar inifrån, vilket innebär att dina blodkärl förse din hud med de näringsämnen som du äter. Så enkelt är det. Jag tror att detta har större inverkan än bara dricksvatten. Bara dricksvatten kommer att spola ut dina vitaminer och toxiner.

Enligt min mening bör hudvård vara något annat än återfuktande. Inga anti-rynk medel bör vara i grädden, och jag tror att allt som läggs i är onödigt. Anledningen till att jag tror att detta beror på att jag gjorde ett test på mig själv. I 20 år skulle jag tillämpa grädde på specifika områden i min kropp och skulle alltid hoppa över samma område och aldrig tillämpas grädde på den delen av mig själv. Resultaten efter 20 år var exakt desamma som överallt annars. Det är ingen skillnad, vilket säger mig att allt är mer eller mindre kontrolleras av maten vi äter. Med detta sagt, jag tror att vad du sätter på toppen av ditt ansikte bör vara en kräm som är tröstande för din hud för att hålla den fuktig. Så, nästa gång du letar efter ny hudvård, leta efter etiketter som säger något i stil med ”maximal fukt” eller ”24 timmars hydrering” utan någon ”anti-rynka” text.

Fullt hår

När vi är barn springer vi runt fritt med håret nere för att vi är frisinnade. När vi blir äldre, tenderar vi att bli mer upp-tight, och vårt hår börjar förlora sin glans. För många blir det tunnare. Att ha en vacker, frisk man som naturligt flyter runt ditt ansikte kommer att förbättra din unga ande, och du kommer att uppfattas som mer ungdomlig. Den ombre utseende är en stor, ungdomlig look. Rötterna bör vara så nära som möjligt till din naturliga hårfärg. Du kan alltid använda klipp i hårförlängningar för att lägga till längd och volym och för att skapa ett övergripande fylligare utseende. Håll dig borta från att få håret över bearbetat, och skick håret ofta.

Bra Makeup
Bra makeup kan ta bort 10-15 år bort av ditt ansikte. Eftersom alla är olika, är det svårt att gå in på alltför många detaljer. Några regler gäller dock över hela linjen. Använd konturering och markering för att dra upp dina funktioner. Ge dina ögon en liten cat-eye look, dra upp dina ögonfunktioner. När dina läppar börjar sloka, rita läpphörnen lite uppåt. När det gäller läppar, se till att rama in dem med en fin lipliner eller flytande läppstift. Helst vill du använda en ”dammig-ros” nyans, som är närmast din naturliga läppfärg, och aldrig gå för något för blek.

Fransar
Lägga ljus, whispy, människohår frans remsor kommer att ta bort några år bort av ditt utseende eftersom det kommer att öppna upp dina ögon som en docka, som är en av nycklarna till att se ungdomlig. Underskatta inte fransarna. Det är verkligen ett måste så länge du använder rätt slag! Jag rekommenderar inte ögonfransförlängningar eftersom du inte har kontroll över att forma ögat mer ungdomligt. Ögonfransförlängningarna ramar bara in din naturliga form och om dina ögon redan är hängande kommer fransarna bara att accentuera den formen.

Leave a Comment