Hur man införliva gamla Hollywood Glam i din moderna rutin

Hollywood glam verkar inte som något du skulle vilja inkludera i din skönhet rutin regelbundet. Det finns dock några tonade ner sätt som du kan funktionen den gamla glam stil i håret rutin. Plus, vem vill inte se elegant och på punkt regelbundet? Titta nedan för att se två sätt att införliva Hollywood glam i din rutin.

Gamla Hollywood Wave Hår Tutorial
Ett enkelt och enkelt sätt att visa gamla Hollywood stil är genom att sätta en trevlig, ren våg i håret. Detta utseende har en längre våg som draperar ditt ansikte fint, vilket ger en antydan om det förflutna och visar att din glam spel är på punkt. Att göra denna frisyr dagligen är mycket enkel.

Den gamla Hollywood Wave Återuppfunnit
En ännu modernare inställning till Hollywoodvågen, vår nya version av frisyren har snäva vågor. Old Hollywood-vågen brukade ses på huvudet av varje starlet. Detta utseende innehöll snäva vågor som började högt upp på huvudet. För sin tid var det glamoröst, chict och helt trendigt. De hårdare vågorna under dessa år är inte precis i stil längre; Men de är grunden för många moderna frisyrer som den här.

Leave a Comment