Den rostade Kokos hår trend är den färska vägen att gå Bronde

Brunetter ta en anteckning! Det finns ännu en vacker hårtrend för dig att prova. Nyligen rapporterade vi om Cold Brew hår trend som erbjuder en subtil men chic förändring. Om du vill ha något mer drastiskt än denna kaffe-inspirerade trend, toasted Coconut hår kan vara perfekt för dig. Frisörer debuterade denna trend på Instagram, visar upp vackra bronde färgämne jobb. Det är dags att lära känna den rostade Kokos hår trenden!
Detta är inte din typiska bronde hårfärg. Bronde är en nyans som faller mitt emellan blond och brun. Denna hårfärg består vanligtvis av en brun bas med blonda höjdpunkter som ger dimension. Toasted Coconut, å andra sidan, är din 2018 förhöjda ombre. Denna hårtrend innehåller brun och blond genom att gradvis blekna in i varandra. Det börjar med en mörk rot som övergår till blondare ändar. Det är nästan en ombre, men med en mycket mjukare övergång. Färgerna smälter mjukt in i varandra och skapar en vacker dimension.

Den Rostade Kokos hår kan göras med hjälp av färg-smältande teknik. Detta innebär att blanda nyanserna tillsammans utan att lämna några linjer. Naturliga brunetter är perfekta kandidater för detta färgämne jobb, eftersom deras rötter är redan mörka. De med ljusare hår kan behöva få sina rötter mörka för en djärvare effekt.

Ursprungligen innehåller toasted coconut hår mörka rötter och isiga blonda ändar. Du kan dock få det anpassat, och uppnå en liknande effekt med honung-blonda nyanser. Många damer är rädda för att gå för en svalare färgämne jobb, så detta är ett bra alternativ för alla varm-ton tvångsmässiga. Atlanta-baserade frisör Kayluh Stewart delade processen att få rostade kokoshår med Allure. Hon förklarade att de med ljusare hår först ska få sina rötter mörka. Naturliga brunetter kan hoppa över detta steg. Hon använder också en ljusare och en toner för att skapa den djärva kontrasterande effekt som gör Toasted Coconut Hair så oemotståndlig.

Naturliga brunetter, är detta en av de mest låg underhåll färgämne jobb du kan rock för hösten. Eftersom rötterna förblir mörka, behöver du inte se din frisör på ett bra tag. Du kan glömma touch-ups eftersom din hårfärg kommer att fortsätta att titta på punkt även månader efter att du fick det gjort. Ju mer ditt hår växer, desto toastier blir det. Damer med snäva scheman, detta är hårtrenden att starta den nya säsongen med en ny förändring. Du får lågt underhåll, Insta-värdigt hår som bara blir bättre med tiden.

Leave a Comment